De familie Mutsaers is terug in een nieuw programma de Druiventros: D’r op of d’r onder

Julius Jaspers helpt de familie kiezen tussen een fondue-restaurant, een BBQ & Beer concept of een All You Can Eat -idee

Na het succes van de serie ‘Herrie in de Druiventros is de bekende familie Mutsaers terug in een nieuwe zevendelige serie over het bekende hotel-restaurant in het Brabantse Berkel-Enschot. Het restaurant van de Familie Mutsaers is getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Ze willen dit gezamenlijk overwinnen met de verbouwing van het restaurant waarvoor een geheel nieuw concept is bedacht.

De familie Mutsaers bestiert al zo’n 45 jaar 'Hotel de Druiventros'. Maar nu de coronacrises de horeca flink in de verdrukking heeft gebracht, wil de familie Mutsaers, toch ook zelf hun trotse bezit een flinke vaccinatie geven om de toekomst weer veilig te stellen. Het restaurant wordt verbouwd en krijgt een nieuw concept…..maar ja, welk concept?

Onder leiding van hun adviseur Julius Jaspers, worden in een zaal van het hotel drie concepten uitgetest met een aantal proefpersonen van het restaurant. Maar welk concept gaat de familie kiezen en kunnen ze het allemaal eens worden want de drie ideeën zijn nogal verschillend. Mieke wil graag een fondue-restaurant, Ad en dochter Janny willen graag gaan voor het BBQ & Beer concept en schoonzoon Rob ziet het meeste in een All You Can Eat -idee.

Per concept worden door Julius experts uitgenodigd om de familie en keukenpersoneel te trainen, voor te lichten over producten , etc. Zo komen kaaskoningin Betty Koster, Jord Althuyzen (van Smokey Goodness) en Ron Blauw (groot fan van het betere All You Can Eat concept) langs in Berkel Enschot.

De zaal waar de concepten worden getest zullen ook door drie verschillende stylisten worden ingericht. Zo verzorgen o.a. Frank en Rogier het interieur van het fondue-concept. Maar welk concept gaat de familie kiezen, is de familie het met elkaar eens of besluiten ze toch om iets anders te doen?

De Druiventros: d’r op of d’r onder wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf dinsdag 27 april wekelijks  om 21.30 uur bij RTL 4.

Gepubliceerd op: 07-04-2021