Dit zijn de deelnemers van Heel Holland Bakt Nog Een Keer!

Dit zijn de kandidaten van 'Heel Holland Bakt Nog Een Keer'! Ze hebben allemaal al eerder meegedaan in vorige seizoenen. Nu zijn ze terug om de strijd opnieuw aan te gaan.

Narcis
In het allereerste seizoen van Heel Holland Bakt gooit Narcis vaak hoge ogen en schopt ze het in 2013 tot de finale. Deze keer wil ze gewoon winnen! Inmiddels werkt Narcis nog steeds bij de haarsalon in Amsterdam en bakt ze nog altijd veel met haar dochter samen. Voor de gezelligheid!

Jacques
Als je aan een ingestort koekhuisje denkt, dan denk je aan Jacques. Dat koekhuisje uit het tweede seizoen achtervolgt hem, 6 jaar later, nog steeds... Helaas moest hij toen in de halve finale naar huis. Sindsdien heeft hij niet stilgezeten. Hij heeft veel gebakken en veel bijgeleerd. Jacques woont samen met zijn vrouw Anja en dochter in Wijchen. Zijn zoon is inmiddels het huis uit. Hij werkt nog steeds als heftruckchauffeur.

Filiz
In 2015 zette Filiz de tent bijna in lichterlaaie... Haar net gebakken koekjes gingen bijna letterlijk in rook op. Gelukkig hielp Robèrt haar uit de brand. Filiz is nog steeds getrouwd met Otto, met 3 kinderen wonen ze in Leiden. Filiz heeft nu 2 banen! Ze is sinds een paar jaar ook stewardess en vliegt heel Europa door.

Hidde
Bij de altijd goedlachse Friese Hidde is na zijn korte Heel Holland Bakt avontuur - naar eigen zeggen-, een vuur in hemzelf ontstoken. Na zijn deelname aan het vierde seizoen is hij veel meer gaan bakken. Hij heeft nu thuis zelfs 2 ovens tot zijn beschikking! Hidde hoopt vurig dat hij deze keer verder komt. Hij heeft nog dezelfde baan als toezichthouder en woont met zijn gezin in Friesland.

Manuela
Ze vrolijkt de tent helemaal op met haar jurkjes en aangepaste brillen bij haar baksels. In 2016 moet ze helaas voor de halve finale de tent verlaten. Na haar bakavontuur in de HHB-tent heeft ze zich verder ontwikkeld in het bakken. De laatste tijd maakt ze veel nougat.  

Gwenn
In seizoen 5 kan niemand om hem heen. Hij verrast de jury vaak met zijn heerlijke smaken met Franse invloeden. De bruidstaart die Gwenn in de finale maakt ontgaat niemand. Er is inmiddels best veel gebeurd in het leven van Gwenn. In de coronatijd is hij omgeschoold tot basisschooldocent. Maar hij is al die tijd blijven bakken!

Cas
In het zesde seizoen komt Cas helaas niet verder dan de kwartfinale, maar zijn deelname aan Heel Holland Bakt heeft hem heel goed gedaan. Na zijn avontuur in de tent is hij afgestudeerd aan de Pabo. Hij woont inmiddels samen met zijn vriend.

'Heel Holland Bakt Nog Een Keer' is vanaf zondag 5 september wekelijks om 20.30 uur te zien bij Omroep Max op NPO 1.