Fremantle legt focus op Talent

Fremantle Nederland gaat intensief investeren in het signaleren en begeleiden van talent waarmee het productiehuis graag content wil maken. Met ingang van 1 januari 2022 gaat Nathalie Harari de functie van Director of Talent Development vervullen. In deze rol is zij naast talentontwikkeling actief betrokken bij creative development, sales activiteiten, het actief onderhouden van relaties met talent, klanten en potentiële klanten en heeft zij een belangrijke stem in het doorvertalen van verkochte programma’s naar inhoudelijke uitvoering. Fremantle Nederland neemt deze stap omdat zij Talent Ontwikkeling als een van haar strategische pijlers heeft benoemd.

Georgette Schlick, CEO Fremantle Nederland & België: “In andere eerder door haar beklede functies heeft Nathalie al laten zien dat zij haar ervaring als content maker, haar verbindende karakter en haar enorme netwerk succesvol weet in te zetten voor het begeleiden van talent. De stap die we nu gaan zetten is dat we talent eerder willen signaleren, zodat we hen in een vroeg stadium kunnen begeleiden en kansen kunnen bieden. Ik verheug mij op de nieuwe creatieve projecten die dat met zich mee gaat brengen!”

Nathalie Harari begon haar carrière in 1996 bij de Amsterdamse Televisiezender AT5, en produceerde daarna als Uitvoerend Producent programma’s bij Eyeworks. In 2009 startte zij, samen met Peter van der Vorst, het productiehuis Vorst Media dat zowel voor RTL, NPO als SBS programma’s maakte. Als Creative Director maakte Nathalie bij Vorst Media met name programma’s op het gebied van Factual Entertainment en Reality. Zij heeft vervolgens in januari 2020 de overstap gemaakt naar Fremantle en werd daar Managing Director van het label No Pictures Please. De afgelopen 2 jaar heeft NPP onder haar leiding een enorme groei doorgemaakt. Nathalie stapt nu binnen de Fremantle organisatie door naar een overkoepelende rol. 

Door de positieverandering van Nathalie gaat er bij het Fremantle label No Pictures Please een verandering komen in de aansturing. Dit en andere wijzigingen met betrekking tot No Pictures Please zullen in januari bekend worden gemaakt.