Kijkcijferhit ‘The Masked Singer’ terug met derde seizoen

'The Masked Singer’ is terug! Vanaf vrijdag 15 oktober is het derde seizoen van het populaire programma wekelijks te zien bij RTL 4. In de gloednieuwe reeks staat opnieuw de vraag “wie zitten er achter de maskers?” centraal. Trouwe panelleden Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver zullen, onder leiding van presentator Ruben Nicolai, weer hun uiterste best doen om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen. Nieuw dit jaar is ‘The Masked Singer: After the Mask’, een wekelijks programma bij Videoland waarin de kijker een uniek kijkje achter de schermen krijgt en nog meer te weten komt over het karakter dat zich die aflevering heeft onthuld.

“Dit derde seizoen ontstijgt de vorige twee. De kostuums zijn duizelingwekkend, de kandidaten bijzonder en divers en het niveau heel hoog. Seizoen 3 The Masked Singer: It’s gonna be epic!”, aldus presentator Ruben Nicolai. 

Over ‘The Masked Singer’   
In ‘The Masked Singer’ laten gemaskerde BN’ers zich horen tijdens spetterende solo-optredens, duetten en groepsoptredens. Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, politici, presentatoren en sporters. Tijdens de show komen er hints voorbij en mogen de panelleden vragen stellen. Het publiek stemt iedere week op haar favoriet en bepaalt daarmee dus wie ze graag terug wil zien. Degene met de minste stemmen zal zijn of haar identiteit moeten onthullen en de show moeten verlaten.  

'The Masked Singer' wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks te zien bij RTL 4. Direct na de uitzending is 'The Masked Singer: After the Mask' te zien bij Videoland.