Mocro Maffia-fans dit jaar nog getrakteerd op korte film

Met de winst van de Gouden Kalf voor beste dramaserie en een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring voor het derde seizoen van Mocro Maffia op zak, kondigt Videoland een korte film aan: ‘Mocro Maffia Meltem’. De 40 minuten durende film introduceert het nieuwe karakter Meltem, gespeeld door Sinem Kavus, die ook in het vierde seizoen van Mocro Maffia te zien zal zijn. ‘Mocro Maffia Meltem’ is dit jaar nog te zien bij Videoland.
 

Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat. 

Succesvolle introductie Komtgoed 
Het is de tweede keer dat een karakter van Mocro Maffia wordt geïntroduceerd voordat het nieuwe seizoen van de serie verschijnt. Voor de start van het derde seizoen werden de fans al getrakteerd op een miniserie over het nieuwe karakter Komtgoed, welke massaal werd bekeken. 

‘Mocro Maffia Meltem’ is geregisseerd door Mustafa Duygulu, geproduceerd door Fiction Valley en is dit jaar te zien bij Videoland. 

Gepubliceerd op: 30-11--0001