Start opnames MAX-dramaserie Zussen

Onlangs zijn de opnames van start gegaan voor de nieuwe 8-delige dramaserie Zussen. De serie draait om drie vrouwen die tot hun grote verrassing halfzussen blijken te zijn. Zij erven niet alleen de boerderij van hun vader, maar worden ook geconfronteerd met andere geheimen die hij bij zich droeg. En hij niet alleen. De dramaserie zal in het voorjaar van 2024 te zien zijn bij MAX op NPO 1.

Als na het overlijden van haar vader blijkt dat hij nog twee dochters heeft, is dat een enorme schok voor boerendochter Rolinde. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke en Faya. De drie vrouwen zullen zich tot elkaar moeten zien te verhouden, maar ook tot zichzelf. Want wie ben je als je je verleden niet kent? Bovendien blijkt het leven van hun vader omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Want was zijn val in de gierput wel een ongeluk?

Cast
De hoofdrollen worden gespeeld door Huub Stapel (Flikken Rotterdam), Olga Zuiderhoek (Het geheime dagboek van Hendrik Groen), Joy Delima (Rampvlucht), Melody Klaver (Arcadia) en Fockeline Ouwerkerk (Deep Shit). Daarnaast maken vele bekende acteurs hun opwachting. Het scenario van de serie is geschreven door Ingrid van Berkum (Lieve Mama, Hockeyvaders) en Martin van Steijn (De 12 van OldenheimHockeyvaders). De regie is in handen van Annemarie van de Mond (The TakeoverFlikken) en Michiel de Jong (Hockeyvaders).

Zussen zal vanaf het voorjaar 2024 te zien zijn bij MAX op NPO1.  

Gepubliceerd op: 30-11--0001