'The Masked Singer' live voor het eerst in Rotterdam Ahoy op 11 mei 2024

Op zaterdag 11 mei 2024 vindt de allereerste editie van 'The Masked Singer Live' plaats in Rotterdam Ahoy, zoals vandaag aangekondigd door de organisatie 8ball Events. Het belooft een verrassende, spectaculaire show te worden waarin vier karakters, net als in het televisieprogramma 'The Masked Singer', optreden in de allermooiste pakken, waardoor ze onherkenbaar zijn en vervolgens moeten worden ontmaskerd. 

In tegenstelling tot het televisieprogramma, waar de panelleden bestaan uit bekende Nederlanders, zal het in de liveshow anders zijn: het publiek vormt namelijk hier het panel. Zij mogen actief deelnemen aan het spel door stemmen te identificeren, hints te ontcijferen en zo de ware identiteit van de verklede karakters te onthullen.

De show wordt verder verrijkt met een aantal te gekke karakters uit het aankomende televisie seizoen, en ook oude bekenden van vorige seizoenen zullen voorbijkomen. Het belooft een mooie en positieve show te worden voor de hele familie. Ruben Nicolai zal deze avond presenteren.

De reguliere verkoop begint op vrijdag 10 november om 10:00 uur via www.maskedsingerlive.nl. 

 

Gepubliceerd op: 30-11--0001