Larissa op zoek naar ware liefde in Celebrity Matchmakers

De 32-jarige Larissa gaat op zoek naar haar ware liefde in Videoland Original Celebrity Matchmakers. Met de toegewijde inzet van Matchmakers Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie en Soundos El Ahmadi & haar moeder Rhimou, hoopt ze middels verschillende dates haar perfecte match te vinden. Celebrity Matchmakers is vanaf donderdag 16 september wekelijks te zien bij Videoland.

Larissa: “Ik ben nu ruim een jaar vrijgezel, maar als ‘hopeful romantic’ kijk ik enorm uit naar een nieuwe liefde en dus komt de hulp van de Matchmakers goed van pas! Ik val echt op ‘good guys’, maar vind het leuk als iemand zichzelf onderscheidt. Bijvoorbeeld doordat diegene heel ondernemend is, mij enorm kan laten lachen of bijzondere interesses heeft die mijn horizon verbreden. Passie hebben voor wat hij doet, vind ik erg belangrijk en zo dus ook ambitie. Een YES-man, oftewel iemand die altijd open staat voor nieuwe ervaringen en avontuur, dát is wat ik zoek. Ik kan niet wachten om de zoektocht naar mijn perfecte match te delen met de Videoland kijker!”

Over Celebrity Matchmakers
Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie en Soundos El Ahmadi & haar moeder Rhimou fungeren als ware cupido’s voor de vrijgezelle Larissa Bruin. Zij zullen hun netwerk en social media bereik inzetten om Larissa aan ‘de ware’ te helpen. Met duizenden volgers zouden zij toch de perfecte match moeten kunnen vinden? De Matchmakers fungeren als echte liefdescoaches en helpen hun singles gedurende het proces. Vindt de sympathieke Larissa eindelijk haar liefde?
 

Celebrity Matchmakers is geproduceerd door Blue Circle en is vanaf donderdag 16 september wekelijks te zien bij Videoland. We starten met een dubbele aflevering.

Gepubliceerd op: 30-11--0001