Mark Rietman voegt zich bij cast ‘Judas II: Dagboek van een Getuige’

Niet alleen bekende gezichten zijn te zien in Videoland Original dramaserie ‘Judas II: Dagboek van een Getuige,’ ook nieuwe acteurs voegen zich bij de cast. Eerder al maakte Videoland bekend dat Melody Klaver Victoria zal spelen, de fictieve dochter van Astrid Holleeder. Daarnaast zal Mark Rietman de rol van misdaadjournalist Peter R. de Vries vertolken.  ‘Judas II: Dagboek van een Getuige’ is vanaf 10 november te bingen bij Videoland.

Acteur Mark Rietman: “Gevraagd worden om auditie te doen voor deze rol, was al een enorme eer. Dat ik Peter R. ook echt neer mag zetten in de serie, daar heb ik eigenlijk geen woorden voor. Als acteur geef je altijd je eigen draai aan rollen, maar bij zo’n alom bekend en markant persoon als Peter R. wil je ook dat het publiek hem herkent. Het zoeken van die balans tussen eigen invulling en herkenbaarheid was een uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen.”

Cast
Andere rollen in ‘Judas II’ zijn voor Rifka Lodeizen (Astrid Holleeder), Marit van Bohemen (Sonja Holleeder), Gijs Naber (Willem Holleeder), Melody Klaver (Victoria), Carry Tefsen (Stien Holleeder) en Aus Greidanus (rechter Wieland).

Over ‘Judas II’
De beklemmende dramaserie ‘Judas II: Dagboek van een Getuige’ is het vervolg op ‘Judas’ dat in 2019 verscheen bij Videoland en laat van binnenuit zien hoe het leven als getuige eruitziet. De serie toont het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zus en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer Willem: Astrid Holleeder.

‘Judas II: Dagboek van een Getuige’ wordt geproduceerd door Fiction Valley en is vanaf 10 november te bingen bij Videoland.

Gepubliceerd op: 30-11--0001